Nettoyou 

Administratiekantoor

 

 

Over Nettoyou:

Mijn naam is Sharon van Rietschoten- Lin. Ik heb Nettoyou administratiekantoor opgericht omdat ik graag mijn kennis, ervaring en passie voor boekhouding wil toepassen om u van dienst te zijn.  Ik heb meer dan 10 jaar  ervaring in financiële administratie, loonadministratie, belasting aangiften en het opstellen van jaarrekeningen. 

Nettoyou heeft als visie en missie om u te voorzien van een betrouwbare professionele en eerlijke service, en u te ontzorgen als het op uw administratie aankomt. Tevens kunt u hier met al uw vragen terecht, en zal ik u zo zorgvuldig mogelijk en zo snel mogelijk van dienst  zijn. 

Het doel van Nettoyou is u een zo compleet mogelijke service aanbieden waarbij u uw aandacht kunt richten op wat u het liefste doet. Daarbij zal de dienstverlening zo transparant mogelijk zijn zodat u altijd weet wat Nettoyou voor u doet of kan doen.

Nettoyou heeft samenwerkingsverbanden met andere ervaren specialisten waardoor u altijd van deskundig fiscaal advies kunt worden voorzien. Nettoyou heeft ook samenwerkingsverbanden met enkele financiële dienstverleners waardoor Nettoyou u van dienst kan zijn indien u op zoek bent naar vastgoed en/of een hypotheek en pensioenregelingen.